Henders and Hazel - Pedro

Pedro

COLLECTIE
eetkamertafel 180 x 100 cm

Pedro

eetkamertafel 180 x 100 cm

€ 899
Bekijk product
eetkamerstoel - combi voorzijde savannah / achterzijde kibo

Brody

eetkamerstoel - combi voorzijde savannah / achterzijde kibo

€ 159
Bekijk product
Pedro

Pedro collectie

Kenmerkend voor de Pedro collectie is de natuurlijke uitstraling, gecombineerd met een strak lijnenspel en metalen details. De meubels uit deze collectie zijn gemaakt van eikenhout en eikenfineer. Opvallend zijn de metalen profielen rondom de deuren en laden.

Pedro media block 2

Eigentijds natuurlijk


De natuurlijke uitstraling van het eikenhout en eikenfineer met hun fijne nerftekening komen volledig tot zijn recht bij deze collectie. Opvallend is het strakke design zonder tierlantijnen. Dankzij de metalen omlijstingen bij deuren en laden en de metalen poten in combinatie met het hout, heeft de Pedro collectie een natuurlijk eigentijds design.

 

 

Pedro 4

Praktische details

Sfeervol en praktisch is de geïntegreerde warme ledverlichting in de niches van de diverse kasten. Deuren en laden zijn voorzien van een soft-closing systeem en alle lowboards hebben een handig kabelopbergsysteem.

Stylingtips

Tips van Anke

Natuurlijke stylingtips

Natuurlijke stylingtips


De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie, die je uitstekend kunt gebruiken voor de styling van je interieur. Puur hout vormt een mooie neutrale basis en biedt meteen de mogelijkheid om eindeloos te variëren met aanvullende kleuren en accessoires. Fijn als je regelmatig je inrichting wilt veranderen!

Schilderij

Schilderij


Hang de schilderijen niet zigzag, maar houd het strak en volg denkbeeldige lijnen

Alle woonstijlen