Henders and Hazel - Quebec

Quebec

COLLECTIE
3.5-zits

Baltimore

3.5-zits

in stof vanaf € 1.099
Bekijk product
boekenkast 70 cm - 7-niches + 1-wijnrek

Quebec

boekenkast 70 cm - 7-niches + 1-wijnrek

€ 649
Bekijk product
salontafel 80 x 70 cm - draaiende top

Quebec

salontafel 80 x 70 cm - draaiende top

€ 549
Bekijk product
Quebec

Quebec collectie

De Quebec collectie is een eigentijdse landelijke collectie met een vleugje vintage. De meubels zijn gemaakt van gerookt Kikarhout in combinatie met mdf in de kleur Volcano black. Kikarhout heeft een fijne nerf, mooie kleurschakeringen en een rustieke vlamtekening. Het hout is handmatig bewerkt, waardoor het een warme vintage uitstraling heeft. De zwartmetalen accenten geven de meubels een stoer design

 

 

Natuurlijk

Eigentijds natuurlijk

Doordat het kikarhout is gerookt en niet in een bepaalde kleur is afgelakt, hebben de meubels een warme natuurlijke uitstraling. Het hout is handmatig verouderd, dit versterkt de natuurlijke look. De strakke lijnen en metalen accenten geven deze Quebec collectie een eigentijds design. Style het interieur af door te kiezen voor royale, comfortabele meubels in natuurlijke kleuren, zoals fauteuil Carola.

Stijl is een keuze

Jacqueline
Concept Manager
Quebec  Block 5

Aan tafel!

Hou je van eettafels die wel gezien mogen worden? Dan zijn de tafels uit de Quebec collectie zeker de moeite waard. Het tafelblad is van gerookt Kikarhout, het hout is gerookt en handmatig verouderd, waardoor het een warme vintage uitstraling heeft. De tafelpoot heeft een opvallend design en is in twee uitvoeringen leverbaar: metaal of hout. Aan tafel dan maar?

Quebec Block 6

Praktische details

De Quebec wooncollectie oogt niet alleen goed, er is ook nagedacht over praktische oplossingen. Zo zijn de niches van de diverse kasten voorzien van mooie warme ledverlichting. Bij de lowboards is een handig kabelmanagement systeem toegepast, waardoor je kabels goed georganiseerd blijven. En alle laden en deuren zijn voorzien van een soft-closing systeem.

Quebec Block 7

Het gaat om de inhoud

Bergruimte, we kunnen er niet genoeg van hebben. Bergkasten bieden voldoende ruimte om heel veel spullen in op te bergen. De berkgast uit de Quebec collectie heeft zowel de looks als de inhoud. De prachtige vlamtekening van het gerookte Kikarhout komt bij deze kast goed tot zijn recht. De metalen grepen zorgen voor een stoer tintje. En dankzij de vier deuren en royale lade is er meer dan genoeg bergruimte.

Alle woonstijlen